Betula
Kozí kolostrum Betula, to nejlepší pro imunitu. Zabývájí se sběrem a zpracováním kozího a kravského mleziva s důrazem na vysokou kvalitu jejich výrobků. Jejich cílem je zpracovat mlezivo v takové formě, aby byly zachovány jeho pozitivní účinky na zdraví. Za dva roky se jim podařilo vyvinout výrobní postup, který umožňuje zachovat všechny důležité účinné látky. Z osobní zkušenosti ví, že kozí mlezivo pomohlo některým jejich rodinným příslušníkům lépe než klasické léky, proto se rozhodli založit firmu na jeho zpracování, což do té doby nikdo nedělal. Přestože je jejich Kozí kolostrum oficiálně „pouze“ potravinovým doplňkem, jsou přesvědčeni o jeho výjimečnosti, která je velkým pomocníkem při udržení nebo návratu zdraví pro každého uživatele.
Distributor: BETULA PENDULA s.r.o.
A proč jsme se pro něj rozhodly my Grácie?
1. Je to ČESKÝ výrobek - Tuto metodu zpracování mleziva mají v České republice chráněnou užitným vzorem č. UV 24712.
2. Nepasterizují - Nadojené mlezivo nepasterují, neodtučňují a nepřidávájí do něj žádné umělé složky. Šetrná manipulace, použití moderních zpracovatelských metod a bez kompromisní přístup jsou zárukou, že všechny přirozené vlastnosti mleziva jsou v kolostru Betula zachovány. Příroda vše vymyslela nejlépe a čistý přírodní produkt je zárukou výjimečných účinků.
3. Lyofilizují - Kozí mlezivo zpracovávájí unikátní metodou sušení mrazem, takzvanou lyofilizací. Oproti jiným často používaným metodám, například sprejovému sušení, které látky obsažené v mlezivu degradují, lyofilizace zachovává všechny přirozené aktivní látky. Proto je účinek kozího kolostra Betula tak mimořádný.
4. Kolostrum odebírají eticky - Mlezivo od kozí mámy je pro zdraví kůzlat nepostradatelné. Kolostrum proto odebírájí až poté, co se narozená kůzlata mateřského mléka dosyta napijí. Dbájí však na to, aby kolostrum odebrali do 12 hodin od porodu, kdy má nejvyšší možnou kvalitu.
5. Mixují - Kolostrum odebírájí od koz, které se volně pasou na farmách s bohatou a různorodou vegetací. Kozy jsou vybíravé a spasou pouze výživné byliny, větvičky nebo kůru stromů, které kozímu mlezivu propůjčují jeho jedinečné vlastnosti. V každé lahvičce kozího kolostra Betula míchájí mlezivo až z 30 různých farem, proto je obsah aktivních látek mimořádně vysoký.
6. Podporují farmáře - Spolupracují s českými, slovenskými a polskými farmáři, se kterými udržují přátelský a vzájemně prospěšný vztah. Veškeré odebírané mlezivo mikrobiologicky testujují a kontrolují jeho vysokou kvalitu. Protože zdraví koz je určující pro kvalitu kolostra, udržují si pravidelný přehled o podmínkách chovu.
7.Spolupracují s vědeckými institucemi - Aby zajistili co nejvyšší kvalitu jejich produktu, neustále drží krok s aktuálními vědeckými poznatky. Proto na výzkumu a vývoji kozího kolostra spolupracují s univerzitami, výzkumnými ústavy a Akademií věd. Spolupracují s Vysokou školou chemicko-technologickou v Praze, Veterinární a farmaceutickou univerzitou v Brně, Výzkumným ústavem mlékárenským a Akademií věd ČR.
8. Certifikáty - Jsou držiteli několika certifikátů zaručujících kvalitu našich produktů: HACCP, FDA, Kosher certifikát a právě prochází procesem ISO certifikace.
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem